over mij

Janet van Buel

Even voorstellen

Als kind wilde ik vroeger maar 1 ding en dat was een detective worden. Omdat een detective zoals je ze op Netflix ziet, niet bestaat, ben ik bij de politie gaan werken. Dat heb ik 20 jaar gedaan, waarvan een groot deel bij de recherche. Ik heb er mooie dingen meegemaakt die ik nooit had willen missen en minder mooie dingen, die ik overigens ook nooit had willen missen. Kijk eventueel hier voor mijn complete c.v.

Droom

Sinds januari 2020 heb ik de eerste spannende stap gezet om mijn tweede jeugdwens te volgen en een bedrijf te starten waarbij de kwaliteit van opsporingswerk wordt verbeterd. Dit kan op allerlei verschillende manieren zijn, zowel juridisch, tactisch, wetenschappelijk maar ook door gebruik te maken van je intuïtie en het ontwikkelen van je mentale kracht. Als mens ben je constant aan het groeien en in ontwikkeling, dus is het belangrijk jezelf te blijven ontdekken om het beste uit jezelf en je prestaties te halen. Dat kan alleen maar als je de juiste kennis hebt,  je de tijd neemt om jezelf en je eigenschappen te ontdekken en omarmen en als je lekker in je vel zit.

Groepen/ Individueel

Naast de trainingen en lessen die ik aan diverse bedrijven geef, heb ik me ook ontwikkeld als coach voor individuele begeleiding.  Ik haal veel voldoening uit het ondersteunen en aanmoedigen van mensen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

 

 

Reviews

Er zijn op dit moment nog geen reviews.