Coaching

Use everything as and opportunity to understand, grow

heartmath Coaching

Voordelen van Heartmath

Meer over de Heartmath methode

Achtergrond
Onze hedendaagse leefstijl veroorzaakt bij veel mensen een verhoogd stressniveau. De combinatie van psychische druk, te weinig of te eenzijdig bewegen en een ongezond voedingspatroon leidt steeds vaker tot moeheid, allerlei gezondheidsproblemen en een verminderd prestatieniveau.

Overgewicht, hoge bloeddruk, (beginnende) suikerziekte, een verhoogd cholesterolniveau en toegenomen ontstekingswaarden in het bloed zijn uitingen van het Metabool Syndroom, een grote risicofactor voor toekomstige ziekte en uitval. Door een verandering in leefstijl is veel winst te behalen, maar het valt mensen vaak zwaar om de noodzakelijke veranderingen door te voeren.

Wil jij je verbeteren?

Met het Focus Programma train je hoe je je focus beter kunt vasthouden.

  • Vind je het lastig om keuzes te maken?
  • Heb je moeite met prioriteiten stellen?
  • Neem je soms zo veel hooi op je vork dat je je uiteindelijk overweldigd voelt en er weinig uit je handen komt of geen energie meer hebt?

 

 

 

Het Verbeter je Focus  programma is voor mensen die meer focus in hun leven willen zodat ze hun energie kunnen besteden aan de juiste dingen en makkelijker (de juiste) keuzes kunnen maken. Het programma bestaat uit 7 sessies van 1 uur verspreid over ongeveer 3 maanden.

Verbeter je Focus is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoek over de samenwerking van hart en hersenen en hoe je dit kunt beïnvloeden. Tijdens de sessies maken we gebruik  van de emWavePro om de HRV en de mate van hartcoherentie te meten. Daarbij krijg je praktische oefeningen voor thuis mee die je in je dagelijks leven kunt integreren om op elk moment je focus te kunnen versterken. 

Wil jij je vergroten?

Met het Veerkracht Programma train je hoe je meer veerkracht kunt krijgen.

Het Veerkracht programma is voor mensen die stress willen verminderen en hun energiepeil willen verhogen en daardoor veerkrachtiger worden. Het programma bestaat uit 7 sessies verspreid over 3 maanden.

Het programma is voor jou als je last hebt  van bijvoorbeeld: 

  • onrust in je lijf
  • weinig energie
  • perfectionisme
  • piekeren 
  • emotionele uitbarstingen
  • slecht slapen
  • spanningsklachten

 Tijdens de sessies maken we gebruik  van de emWavePro om de HRV en de mate van hartcoherentie te meten. Je leert technieken die je makkelijk overal kunt toepassen en die wetenschappelijk zijn onderbouwd . Binnen een aantal weken zul je met 15 minuten oefenen per dag aanzienlijke verbetering merken.

Wil je meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie of voor een gratis intakegesprek via Zoom

  Coaching op maat

De coaching programma's kunnen worden gecombineerd en op maat worden gemaakt. Ook zijn deze programma's beschikbaar voor groepen. Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Deel deze training

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook